Ako tražite miran kutak za Vaš odmor u Dubrovniku, privatni smještaj na atraktivnoj lokaciji na samom moru, s privatnom plažom (s tušem, suncobranima i ležaljkama), ako želite uživati u prekrasnoj prirodi a da Vam Dubrovnik bude nadohvat ruke, naši apartmani su Vaš savršen izbor. Nalazimo se u malom mjestu Vrbica, oko 5 km sjevero-zapadno od centra Dubrovnika (5-10 minuta autom) - preko mosta, i 25 km od Zračne luke Dubrovnik.
Klimatizirani studio *** apartmani 1A (zasebna kućica za 2 - 3 osobe) i 1B (za 2 osobe) + 1C (2 - 3 osobe), pogodno za 2 para ili obitelj od 4 - 5 članova nalaze se u prizemlju (površine 24 - 26 m²) s posebnim ulazima, potpuno namješteni, s kupaonicom, kuhinjicom i TV s hrvatskim i satelitskim programima. Ispred svakog apartmana je terasa (s vrtnim namještajem) s koje se pruža jedinstveni pogled na otvoreno more i obližnje Elafitske otoke.
Naši gosti mogu slobodno koristiti: veliki privatni parking iza kuće, besplatni bežični internet i vrtni roštilj (grill). Također Vam možemo preporučiti naše domaće ekstra djevičansko maslinovo ulje. Na usluzi Vam mogu biti: telefon, kompjutor ili brzi ADSL pristup Internetu preko WLAN-a (bežične mreže) kao i pranje rublja. U Zatonskoj uvali ima nekoliko javnih plaža, a najbliža je oko 300 metara od nas.
NAPOMENA: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

We are looking forward to seeing you enjoy crystal clear sea, beautiful nature
and our hospitality!  Our guests are coming back - find out why!

You are coming to one of World Top 10 New Year destinations - Dubrovnik?
Need an accommodation? Visit us.

Iz Zatona, možete posjetiti Dubrovnik ili otići na jednodnevni izlet u Cavtat. Ako želite provesti vrijeme na moru, možete unajmiti brod u charter marini Dubrovnik.